Nyheder

Tilfredshed: Tosset med tyskere

Årets AutoIndex-undersøgelse er præget af tyskere på toppen, hvor BMW indtager førstepladsen – akkurat ligesom de gjorde sidste år. Til gengæld taber Toyota terræn i tilfredshedsundersøgelsen.

Målt på oplevelsen af bilen, salgsprocessen, værkstedet og loyaliteten over for mærket er tyske BMW netop offentliggjort som årets vinder af FDM’s AutoIndex, der sætter fokus på bilejernes tilfredshed med deres egne biler.

– Vi er meget stolte over årets resultat, som viser os, at vedvarende arbejde med at forbedre produkter og processer bærer frugt. Dette gælder lige fra produktionen til salgslokalet og efterfølgende, når kunden besøger værkstedet, siger eftermarkedschef hos BMW Danmark, Jack Ruus.

Til gengæld bliver sidste års nummer to – Toyota – straffet hårdt, og dumper således ned på en fjerdeplads bag Mercedes og Audi.

Bagerst i feltet har Chevrolet bidt sig godt og grundigt fast i sidstepladsen, som de har ‘forsvaret’ siden de kom med i undersøgelsen i 2009.

Du kan her se, hvor på listen din bil befinder sig.

AutoIndex er gennemført af Loyalty Group for FDM blandt 36.000 danske privatbilejere, der har svaret på næsten 120 spørgsmål om vurdering af deres bil, forhandler og værksted.

 

P90119472_highRes

Ingen kommentarer


Skriv kommentar