Nyheder

Smugkig: Ny Opel Monza sætter kursen for fremtiden

Opel har i dag offentliggjort et billede af en konceptbil, der skal pirre nysgerrigheden forud for efterårets biludstilling i Frankfurt.

Det er først til september, den store internationale biludstilling finder sted i den vesttyske by Frankfurt. Men allerede nu har Opel offentliggjort et billede af en ny konceptbil, som designafdelingen i Rüsselheim netop har lagt sidste hånd på.

Navnet er Monza, Opel Monza. Og det får sandsynligvis en klokke til at ringe hos de fleste bilentusiaster. Sportscoupéen Monza var Opels flagskib i begyndelsen af 80’erne, hvor den blev rost for sine sportslige og komfortable egenskaber.

Det første foto af Opel Monza Concept er taget sammen med Opels nye topchef Karl-Thomas Neumann, og udstikker efter sigende kursen for den tyske bilkoncerns design i de kommende år.

– Monza Concept er visionen for Opels fremtid. Bilen udtrykker vores helt grundlæggende værdier, der bygger på tysk teknologi, opsigtsvækkende design og innovative teknologiske løsninger, siger Karl-Thomas Neumann og fortsætter:

– Konceptbilen vil være en rettesnor for designet af vores biler i årene fremover.

Den oprindelige Monza blev bygget i perioden fra 1978 til 1986. Top-udgaven havde en 3-liters motor med 6 cylindre og 180 hk, og var et direkte alternativ til de noget dyrere BMW 6-serie og Mercedes C-modeller.

Opel Monza Concept vises i sin helhed på biludstillingen i Frankfurt til september.

Opel-Monza-KTN 286823[1]

Opels nye topchef Karl-Thomas Neumann præsenterer Opel Monza Concept, der giver et vink om fremtidens Opel design.

Ingen kommentarer


Skriv kommentar