Løst og fast, Teknik

Sådan ødelægger du hurtigst din bil

Der er altid en grund til at komme af med sin bil. Måske har du fundet en anden, og ingen bider på din dyre annonce på BilBasen.dk. Med andre ord – du er træt af din nuværende bil. Her er en lille guide til hvordan du slider den op hurtigst muligt, så du bliver nødt til at købe en anden.

Giv fuld gas når motoren er kold. Kold olie smører nemlig dårligt, så her har du virkelig mulighed for at nedbringe levetiden på din motor.

Lav masser af hjulspin. Det slider dejligt hårdt på trækaksler, gearkasse og naturligvis dæk. Hvis du er rigtig skrap, kan gearhjulene blive så varme, at gearkassen nærmest eksploderer og brækker sig med rødglødende gearhjul.

Tjek aldrig olie på motoren. At køre tør for olie, er den hurtigste måde at smadre motoren.

Hæld for meget olie på, når du efterfylder. Det kan ødelægge både pakninger og katalysator.

Hvis du har en moderne dieselbil, så fyld den billigste olie på du kan finde. Så soder motoren til på rekordtid.

Flyt gearstangen så hurtigt du kan fra et gear til et andet, – helst så gearkassen skratter. Det ødelægger nemlig synkromesherne, og hvis du er rigtig dygtig slider du tænderne af gearhjulene.

Brems altid hårdt op før et lyskryds, og hold trykket på bremsen, når du holder stille. Det kan gøre skiverne skæve. En hård opbremsning øger også dine chancer for en skade bagpå bilen.

Hold koblingen nede, når du holder for rødt, så du belaster udrykkerlejet mest muligt. Et slidt leje giver en dejlig skurrende lyd i tomgang.

Lad fugleklatter sidde på lakken, så syren har den fornødne tid til at ætse overfladen og misfarven lakken permanent.

Placér dig så tæt på forankørende som muligt, så du får flest mulig stenslag. Det giver dig også en større chance for at totalskade bilen.

Har du en turbomotor, så sørg for at give bundgas lige inden du slukker motoren, så turboen bliver rigtig varm, og kokser til i lejet.

Hav fingerringe med skarpe kanter på højre hånd, og gnid dem mod gearstangen, når du kører, så toppen bliver ridset. Har du et knojern, så hav det på i bilen, så du kan få skrammet midterkonsollen når du skifter til 1., 3. eller 6.

Spis chip eller nødder, når du kører og tør dem af på knapperne. Det kan nemlig få malingen til at skalle af ret hurtigt, hvilket er utroligt dejligt grimt.

Ignorer advarselslamper, der lyser. Især de røde og især den med en oliekande på – det er jackpotlampen, der viser, at olietrykket er væk og motoren kun overlever få sekunder.

Når du så har ødelagt bilen, så er det tid til en ny, som du kan være god ved. Eller lade være. Du kan også læse, hvordan du kan være god ved din bil i en blogpost, som jeg har skrevet til BilBasen Blog:

Sådan holder du din bil i topform

Ingen kommentarer


Skriv kommentar