Løst og fast, Nye biler, Nyheder

Rolls-Royce Wait! What?

Superoverklassebilskaberen over dem alle, Rolls-Royce, lancerer en ny model til Geneve Motorshow senere i år.

Den mest kraftfulde i mærkets historie lover en ny pressemeddelelse fra bilproducenten. Navnet er Wraith og jeg har ingen anelse om, hvordan det udtales. Rruaith eventuelt. Ikke at det betyder så meget – det er jo ikke Oma, hvor alle kan sige navnet.

Antallet af solgte Wraith i Danmark bliver alligevel så beskedent, at de få ejere vil kunne ignorere pøbelens ynkelige forsøg på at udtale Wraith – bare de ved, hvad en Rolls-Royce er. Og det gør de fleste.

Det er nok ikke så vigtigt med det navn – når snakken falder på navne, er der altid to jeg har mere ondt af – den ene har jeg arbejdet for og den anden kender jeg særdeles godt.

Den første er SEAT – det er så uheldigt navngivet, at det gør helt ondt. Prøv bare at Google Seat – det er bare ikke heldigt at hedde det samme som sæde på engelsk. Det er synd, for Seat har bare ikke samme brandvalue, som Skoda og VW – der er bygget på samme teknik. SEAT ser endda som regel lidt mere fræk ud end sine fætre/kusiner eller hvad man nu kalder det.

Den sidste har jeg ikke ondt af længere, men det har jeg haft. Hvem er det? Tjah, prøv at gætte. Det staves ens forfra og bagfra, er på fire bogstaver og rimer på lebbe.

Men jeg vil trods alt hellere hedde Ebbe end Wraith – for ikke at tale om SEAT.

Rolls-Royce Wraith bliver den mest kraftfulde Rolls-Royce nogensinde

Rolls-Royce Wraith bliver den mest kraftfulde Rolls-Royce nogensinde

 

 

Ingen kommentarer


Skriv kommentar