Løst og fast

Kan motorjournalister få mænd til at græde?

Jeg har lige købt det seneste eksemplar af BilEkspressen hos Super Best på Langenæs i Aarhus. Og nu har jeg vand i øjnene. Og jeg har kun læst en side. Jeg forventer egentlig, at resten af bladet som sædvanligt er godt skruet sammen, men det må vente.
Første side jeg slog op på var indholdsfortegnelsen, og så direkte videre til side 36, hvor Christian Frost skriver om Sportscar Event, der støtter Børnecancerfonden. Jeg er ikke altid enig med Christian Frost om biler eller politik, men skrive, det kan han. Og i denne klumme, kan man ikke være uenig med ham.

På én side når han at hudflette et par danske racerkørere, rose Sportscar Event og formidle både lidelse og passion. Det er smukt, og det er første gang jeg nogensinde har fået tårer i øjnene ved at læse en artikel i et bilmagasin – tak for at overskriften undskyldte mig på forhånd.
Hvis du vil læse klummen, må du nok ned i kiosken.

Læs mere om
Christian Frost
Sportscar Event

 

Ingen kommentarer


Skriv kommentar