Nyheder

Honda Jazz til kun 135.000 kr.

Honda sætter deres mini-mpv, Jazz 1,2 Trend, ned til kun 135.000 kr.

Det ligner endnu et tilbud, der skal lokke kunder i butikken, og når de så kommer ind bliver de lokket op i en bedre udstyret model. Men faktum er at ingen konkurrenter er i nærheden af den pris Jazz bliver udbudt til. Og ingen har lige så meget bagageplads.

Hondas originale eftermonterede SD navi/multimedieanlæg følger endda gratis med i samtlige Jazz modeller.

”Ved at tilbyde Jazz’en med en ny lav startpris vil vi gøre modellen endnu mere attraktiv, da en stor del af forbrugerne køber bil i netop dette prisområde. Der er ingen af konkurrenterne der kan matche Jazzen på bagagerumsvolumen med 399 liter, samt sædefleksibiliteten. Med andre ord giver det nogle klare fordele for kunderne, og uden tvivl vil vi se Jazz salget stige” udtaler PR chef hos Honda Michael Lund.

Honda Jazz er tidligere kåret som vinder af titlen ”Årets Bil I Danmark”. Honda Jazz udmærker sig ved sin gode plads og store fleksibilitet, hvor især bagsædepladsen vil imponere kunderne. Sædearrangementet i Jazz er unikt og fungerer ligesom i Civic’en, hvor bagsædet både kan klappes op og ligges ned med et enkelt greb. Bagdørene har en 80 graders åbningsvinkel der gør indstigning og indlæsning let og bekvem.

De nærmeste konkurrenter er Kia Venga, Hyundai ix20 og Opel Meriva, men de koster alle mindst 160.000 kr. og har ikke navigation. Alderen trykker måske lidt mere på Honda Jazz, men den pris er stadig et slagtilbud. Alligevel forventer Honda at sælge flest Comfort Plus – der også er et godt tilbud sammenlignet med konkurrenterne, der alle flyver på den anden side af 200.000 kr. med det samme udstyr.

Honda har erfaring med at størstedelen af kunderne vælger Comfort Plus udstyrs varianten, derfor bliver det interessant at følge salgs udviklingen med den nye Jazz 1,2 Trend startpris.

Jazz 1,4 Comfort Plus modellen indeholder blandt andet følgende udstyr:
– Magic Seats,
– klimaanlæg,
– USB-indgang,
– fartpilot,
– 16” aluminiumsfælge
– Fartpilot, ratbetjent
– Mørkere tonede ruder bag
– Læder rat
– Læder gearknop
– Armlæn på førersædet

Honda Jazz priserne pr. 14/6 2013:
1,2 Trend kr. 135.000,-
1.4 Trend kr. 160.000,-
1.4 Comfort Plus kr 173.000,-
1.4 Elegance kr. 188.000,-
CVT gear plus kr. 20.000,-

Privatleasing priserne på Honda Jazz inkl. navi/multimedieanlæg starter ved kr. 2.400,- pr md.
Udbetaling: Kr. 15.000,- 48 mdr./ 60.000 Km. Etableringsgebyr kr. 4.250,-

Konkurrenter til Honda Jazz:

Opel Meriva

Kia Venga

Hyundai ix20

Ford B-max

Nissan Note – ny kommer senere på året

Ingen kommentarer


Skriv kommentar