Nye biler

Facelift: Rå og eksklusiv mini-Alfa

Alfa Romeos charmetrold, Alfa MiTo, har fået et facelift og en ny motor. Det opdaterede modelprogram byder på nye lækre designdetaljer, masser af udstyr og teknologi samt en ny udgave af den karismatiske to-cylindrede TwinAir motor – nu med 105 temperamentsfulde heste.

Stil, uimodståeligt design og fremtidens teknologi er nogle af hovedingredienserne i den nye Alfa Romeo MiTo, der er klar til at indtage efteråret med stil. Det er lykkedes Alfa Romeo at tilføre mere saft og kraft til den kompakte livsstilsbil, der samtidig har fået mere standardudstyr, en ny charmerende motor samt lækre, nye detaljer i designet.

– Vi har glædet os til at præsentere det nye MiTo-modelprogram for danskerne. Alfa MiTo er en populær bil i segmentet af livsstilsbiler, fordi den forener ærkeitaliensk design og komfort med minimalt brændstofforbrug og CO2-udledning. Med det nye modelprogram får man mulighed for at vælge en ny stærk motor samtidig med, at man kan nyde et højt udstyrsniveau med bl.a. Connect radio med touchscreen, Bluetooth og mediaplayer, siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Mere rå og eksklusiv end nogensinde
Alfa Romeo er kendt for at producere nogle af verdens smukkeste biler, og det efterlever den nye Alfa MiTo til fulde. Der er tilført ekstra krom til den karakteristiske, dybe kølergril, og forlygterne har fået nye mørke indsatser, så frontens udtryk bliver mere råt.

Ny TwinAir motor under hjelmen
I det nye modelprogram er det for første gang i Danmark muligt at stifte bekendtskab med den nye TwinAir turbomotor med hele 105 heste, der med sit høje drejningsmoment og unikke lyd tilfører endnu mere temperament og charme til den rappe italiener. Alfa MiTo TwinAir Turbo kommer med det righoldige Distinctive-udstyr med bl.a. uConnect radio med touch-screen, der bl.a. giver mulighed for at streame musik via Bluetooth.

Distinctive-udstyret kan også opleves med en 1.4 liters benzinmotor med 78 hk samt den økonomiske 1.3 JTDm med 85 hk, som har en turbodieselmotor, der kan køre helt op til 28,6 km/l. Vil du have en ægte gaderacer, er den legendariske, sportslige, QV-model det ultimative valg. Den er udstyret med den fede, sprudlende 1.4 MultiAir Turbo med 170 temperamentsfulde heste.

Den nye Alfa Romeo MiTo kan netop nu opleves hos landets Alfa Romeo forhandlere. Du kan sætte dig bag rattet i en af de nye versioner af Alfa MiTo fra 199.900 kr.

130902_AR_MiToMY2014_02

130902_AR_MiToMY2014_01

130902_AR_MiToMY2014_05

2 Kommentarer

 1. Palle Jensen siger:

  En 2cyl i en alfa det er uværdigt for en alfa , alfa har for en del år siden mistet sin sjæl , hva ligne det at smide en 2 cyl motor i en alfa , jeg kalder det svineri , undskyld mine udtryk , men hvornår begynde alfa at bygge rigtige alfa’en igen , en Fiat bliver ikke en alfa af bare ved at klæbe et alfa emblem på , der skal sku en del mere til , til dem der ikke kan huske hvordan en alfa skal være , kan jeg oplyse at en alfa er en rigtig køremaskine en driver’s car , en alfa har man lyst til at køre en omvej eller to , en alfa har sjæl ja nogen vil nok sige man snakke med sin alfa , en alfa’s køreegenskaber bliver man afhængig af den opfordre sin ejer og den elsker sving gerne S-sving , der er en rigtig alfa med den plusser og minuser.

  • Hej Palle.
   Jeg synes helt bestemt, du har en pointe. Generelt bliver de nye biler mere kønsløse og kedelige i deres udtryk, og det er virkelig en skam!
   Men det – mener jeg – skyldes primært, at vi som bilkøbere er blevet bedøvende ligeglade med køreegenskaber, design og sjæl (i hvert fald for en større og større del af bilkøberne).
   Det handler om to ting: Rummelighed og brændstoføkonomi. Så det er det, vi får fra bilproducenterne. Det er de biler, de kan sælge.
   Når det er sagt, så er jeg ikke på samme måde forfærdet over de små nye motorer. Selvom det med traditionelle briller kan virke fuldstændig sindssygt, så mener jeg faktisk, at de små motorer formår at levere det brændstofforbrug, som køberne forlanger, men samtidig er de blevet imponerende kraftfulde, og derfor synes jeg ikke, sjælen forsvinder fra en lille Mito, blot fordi den har to cylindre.

Skriv kommentar