Nyheder

Besøg Mazda-museet i Hiroshima – online

Hvis du ikke har din daglige gang i Hiroshimas pulserende liv – eller er bange for at rejse dertil, fordi du frygter, at du vil komme hjem som en radioaktiv mutant, får du nok aldrig oplevet Mazdas imponerende museum. Men som overskriften på denne artikel antyder, er der nu hjælp at hente. For i samarbejde med Google Street Veiw har museet åbnet dørene for gæster fra hele verden. Og det er ganske gratis.

Intet mindre end 93 års japansk bilhistorie er samlet under ét tag i den kendte syd-japanske by Hiroshima, hvor du både kan opleve gamle klassikere, moderne avanceret teknologi og futuristiske konceptbiler.

Du kan eksempelvis opleve legendariske modeller som Mazda Cosmo Sport (110S) fra 1960’erne, RX-7s fra 70’erne og ikke mindst den originale Mazda MX-5 roadster, der siden er blevet en af de mest populære to-sæders sportsvogne nogensinde.

I teknologi-afdelingen kan man blive klogere på Mazdas nye brændstofbesparende teknologi kaldet SkyActiv, som man kan finde i den nyeste generation af Mazda 6 og CX-5.

Hvis du ikke har leget med Google Street View før, kan det måske være en udfordring at navigere rundt i museet, men helt grundlæggende fungerer det sådan, at du med musen blot kan klikke et vilkårligt sted på gulvet, og så hopper du automatisk hen til det sted, som du trykkede på. Oppe i venstre hjørne kan du så både zoome ind og ud samt dreje synsvinklen både til højre, venstre, op og ned.

Du kan selv gå på opdagelse i museet her. God fornøjelse!

 

Billede 6

Foto: Google Street View

 

 

Billede 3

Foto: Google Street View

 

Ingen kommentarer


Skriv kommentar